Werken bij EgroService

Kantoor EgroService Alblasserdam

Wij staan voor veiligheid: Terreinbeveiliging en toegangscontrole 

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij specialist in het ontwikkelen en realiseren van complete systemen. Ons doel is om de wereld een veiligere plek te maken: om in te wonen en in te werken. Hart voor techniek en vakmanschap staan bij ons voorop. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, op de meest uiteenlopende locaties.

Wil jij werken in bij een gedreven club die oog heeft voor elkaar, waar gewerkt wordt aan mooie projecten met hoogwaardige producten én waar ook tijd is voor gezelligheid met een zomer-bbq en andere events gedurende het jaar?

Solliciteer op een van onderstaande vacatures of stageplaatsen of stuur een open sollicitatie naar Wendelien de Waaij via wdewaaij@egroservice.nl of neem telefonisch contact met haar op via 078-6930332.

Vacature: Onderhouds-/servicemonteur terreinbeveiliging

Vacature: Onderhouds-/servicemonteur terreinbeveiliging

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren onderhouds-/servicemonteur terreinbeveiliging om ons team te versterken. Als onderhouds-/servicemonteur zorg je ervoor dat de terreinbeveiligingssystemen van onze klanten optimaal functioneren en altijd in topconditie...

Vacature: Leerling monteur elektrotechniek – BBL

Vacature: Leerling monteur elektrotechniek – BBL

Kom werken/leren bij EgroService Wij zijn werkzaam in de elektrotechniek met toegangscontrole- en terreinbeveiliging als specialisatie. Al flink wat jaren begeleiden wij studenten tijdens hun BBL-opleiding. Voor het nieuwe schooljaar 2024-2025 hebben wij ruimte voor...

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten