Werken bij EgroService

Kantoor EgroService Alblasserdam

Wij staan voor veiligheid: Terreinbeveiliging en toegangscontrole 

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij specialist in het ontwikkelen en realiseren van complete systemen. Ons doel is om de wereld een veiligere plek te maken: om in te wonen en in te werken. Hart voor techniek en vakmanschap staan bij ons voorop. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, op de meest uiteenlopende locaties.

Wil jij werken in bij een gedreven club die oog heeft voor elkaar, waar gewerkt wordt aan mooie projecten met hoogwaardige producten én waar ook tijd is voor gezelligheid met een zomer-bbq en andere events gedurende het jaar?

Solliciteer op een van onderstaande vacatures of stageplaatsen of stuur een open sollicitatie naar Wendelien de Waaij via wdewaaij@egroservice.nl of neem telefonisch contact met haar op via 078-6930332.

Vacature: Elektrotechnicus terreinbeveiliging

Vacature: Elektrotechnicus terreinbeveiliging

Kom werken bij EgroService EgroService Toegang en Beveiliging is een gedreven club mensen met hart voor techniek. Vakmanschap, flexibiliteit en creativiteit zijn onze kernwoorden. Terreinbeveiliging, toegangscontrole en securitymanagement zijn onze specialiteit. Het...

Vacature: Leerling monteur elektrotechniek – BBL

Vacature: Leerling monteur elektrotechniek – BBL

Kom werken/leren bij EgroService Wij zijn werkzaam in de elektrotechniek met toegangscontrole- en terreinbeveiliging als specialisatie. Al flink wat jaren begeleiden wij studenten tijdens hun BBL-opleiding. Voor het nieuwe schooljaar 2023-2024 hebben wij ruimte voor...

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten