Hekdetectie

EgroService_Hekdetectie

Het kan voorkomen dat er wordt geklommen op een hekwerk, in het hek geknipt wordt of op een andere manier sabotage plaatsvindt. Door schrikdraadbeveiliging of een hekdetectiesysteem te integreren in de beveiligingsoplossing, wordt de kans op één van deze voorvallen aanzienlijk verkleind. Deze beveiligingsoplossingen dienen dan ook in de eerste plaats als afschrikmiddel tegen vandalisme en indringers.

 

Zeer precies lokaliseren van verstoringen

Bovenstaande vormen van hekwerkbeveiliging zijn essentieel voor locaties met een verhoogd (inbraak) risico. Denk aan penitentiaire inrichtingen, kerncentrales, energiedistributeurs, containerterminals en distributiecentra. Er zijn al hele innovatieve oplossingen op de markt om sabotage te voorkomen. Zo kan met het Inteprid hekdetectiesysteem elke verstoring, zoals doorknippen of overklimmen van hekwerk, zeer precies worden gelokaliseerd.

Wij vertellen graag meer over dit systeem en al die andere oplossingen die we kunnen bieden om een locatie zo goed mogelijk te beveiligen. Maak snel een afspraak!

EgroService_Hekdetectie
EgroService_Hekdetectie
EgroService_Hekdetectie
EgroService_Hekdetectie

Download extra informatie:

Productsheet Hekdetectie

Pdf File

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten