Draaipoort

draaipoort handmatig egroservice

Eenvoudige en effectieve toegangscontrole

Een draaipoort is een uitstekende manier om toegang tot een terrein af te sluiten. Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, onderwijsinstelling, parkeergarage of sportvereniging, er wordt een geschikte poort gevonden die bij het terrein past. Wens je een moderne of klassieke stijl? Of iets dat hier tussenin zit? EgroService levert draaipoorten in alle mogelijke soorten en maten. In een ijzeren, aluminium of houten uitvoering, van handbediend tot geautomatiseerd met alle mogelijke bedieningsopties.

De voordelen van onze draaipoorten

Leverbaar als enkele poort en als dubbele poort

Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes

Merendeel van de poorten is op maat beschikbaar

Diverse opties om de poort te personaliseren en automatiseren

Gemonteerd op palen, in of op een betonfundering

Aansturing naar keuze; opbouwmotor of in de grond

Handmatige poort uitgerust met grondgrendel en inbouwslot

EgroService draaipoort dubbel

EgroService draaipoort enkel

Gemak en veiligheid

De poortvleugelconstructie en poortpilasters zijn voor diverse doorgangen op elkaar afgestemd om de grootste belastingen te weerstaan. De poortvleugels kunnen tot maar liefst 180° opendraaien en zijn horizontaal te stellen. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel.

Het sluitwerk is solide en nauwelijks te forceren. Voor extra veiligheid kan de draaipoort voorzien worden van een stalen puntenkam. Dit maakt het lastig om over de poort te klimmen en werkt als preventiemiddel.

Duurzaamheid en onderhoud

Duurzaamheid van onze hekwerken is van groot belang. Al onze hekwerken en poorten zijn verzinkt en voorzien van poedercoating. Dit zorgt voor optimale bescherming tegen roest. Op deze manier garanderen wij jarenlang gebruiksgemak.

Met een bijpassend onderhoudscontract houden we jouw poort in goede staat. En ben je het gehele jaar verzekerd van een veilige en optimaal functionerende poort. De levensduur wordt hiermee aanzienlijk verlengd. Wel zo prettig én voordelig.

Download extra informatie:

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten