Samenwerkingen en certificaten

Samenwerkingen

In de meer dan 25 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben wij vele partnerships en hechte samenwerkingen opgebouwd. Zowel met leveranciers van producten en systemen als met scholen, overheid, bedrijven en verenigingen. Daarbij gaat het altijd om de mensen waar wij graag mee samenwerken. Samen bereik je meer en maak je het verschil!

 

Certificaten

Bij EgroService staat kwaliteit, veiligheid en deskundigheid bovenaan. Zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten. Wij zijn continu bezig met het doorvoeren van verbeteringen in onze werkwijzen, onze methodes en processen. Dit zien wij niet als een eenmalig project maar heeft voortdurend onze aandacht.

Binnen onze organisatie hebben wij een veiligheidskundige die de processen en procedures bewaakt en zorgt voor optimalisatie. Uiteraard zorgen wij voor de momenten waarop feedback gevraagd wordt aan medewerkers en klanten.

Daarbij willen wij graag aan onze klanten laten zien dat wij onze zaakjes op orde hebben en dat wij veilig, deskundig en met actuele kennis van zaken onze opdrachten uitvoeren en onze processen continu optimaliseren.

 

EgroService heeft alle benodigde certificaten behaald en deze worden periodiek, volgens de richtlijnen, getoetst in de audits.

 

Zie in onderstaand overzicht de samenwerkingen en de behaalde certificaten.

Met trots (exclusief) dealer van de volgende merken:

Gecertificeerd:

Lidmaatschappen:

Vereniging Erkend beveiligingsbedrijf - EgroService

Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

De VEB is de brancheorganisatie voor beveiligingsbedrijven met ruim 750 leden. Kies voor kwaliteit en zekerheid met de specialist op beveiligingsgebied. VEB-erkende beveiligingsbedrijven helpen u van het begin tot het eind met al uw beveiligingsvraagstukken, van advies en installatie tot onderhoud en bewaking.

Techniek Nederland - EgroService

Techniek Nederland

OV De Noord

Groei door samenwerking. Twee weten meer dan één, luidt een bekend gezegde. Het spreekt bijna voor zich dat met vier nog meer bereikt kan worden. De vier industriegebieden uit Alblasserdam en Papendrecht: Nieuwland. Hoogendijk, Paardenwei en Vinkenwaard zijn samen gesmolten tot één collectief onder de naam Ondernemersvereniging de Noord. Voor meer informatie: https://ovdenoord.nl/

Ondernemerskring Alblasserwaard

De Ondernemers Kring Alblasserdam (OKA) is hèt businessplatform voor Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en de westelijke zijde van Graafstroom.

Ondernemers, directieleden en managers ontmoeten elkaar tijdens periodieke bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. De OKA presenteert daarbij inspirerende, inhoudelijke programma’s. Onze bijeenkomsten zijn tevens gelegenheden om even bij te praten met bekenden. Of om met nieuwe leden en gasten kennis te maken. De OKA behartigt de belangen van de aangesloten ondernemers in het periodiek overleg met de gemeente Alblasserdam en regionaal met de samenwerkende ondernemersverenigingen in de Drechtsteden. Voor meer informatie: https://www.ondernemerskringalblasserdam.nl/

Wij vinden scholing en opleiding van de volgende generatie heel belangrijk
en daarom werken wij met veel plezier samen met:

Da Vinci College Dordrecht

Het da Vinci College is het regionaal opleidingencentrum voor Zuid-Holland Zuid. Verspreid over 18 locaties kun je bij het da Vinci College ruim 400 verschillende beroepsopleidingen vinden op mbo en hbo niveau. Daarnaast biedt da Vinci College bedrijfsopleidingen en cursussen voor volwassenen. Voor meer informatie: www.davinci.nl

Zadkine college

Wij zijn Zadkine, een opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Rotterdam. Wij willen bijdragen aan het geluk van onze ruim 17.000 studenten, door ze de grootste kans op succes te bieden bij hun vervolgstap naar een baan of vervolgopleiding. We bieden een veelzijdig aanbod aan beroepsopleidingen en cursussen, gericht op de ambities, interesses, talenten én groeipotentie van onze studenten. Ons aanbod richt zich op de ambities, interesses en talenten van onze studenten én op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. We ondersteunen studenten bij hun persoonlijke ontwikkeling en trekken daarbij samen op met bedrijven en overheidsinstellingen in de regio.

Baas over je eigen toekomst

Baas over je eigen toekomst is hét platform binnen de Drechtsteden waar studenten, werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden. BAAS is er voor jou als je een mbo-opleiding zoekt, afgestudeerd bent en een baan zoekt of graag van baan wil veranderen. Wij laten zien welke opleidingen en werkgevers er zijn in de regio en hoe je een leven lang kunt ontwikkelen. Samen worden wij de BAAS over het werk van morgen!

Kijk snel verder op onze website en volg ons op sociale media. Die staan vol met toffe bedrijven, banen, stages, opleidingen, leerwerktrajecten, events en meer!

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten