Brandmeld- & evacuatie systemen

EgroService Biosite Tijdelijke Brandmeldinstallatie

Voorkom onnodige schade met onze

tijdelijke brandmeld- en evacuatiesystemen

De draadloze brandmeldoplossing van Biosite is het enige EN54 gecertificeerd systeem beschikbaar met automatische integriteitscontrole- en zoneringsfunctie. Volledig ontwikkeld en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.

 

Dit innovatieve systeem kan worden geïntegreerd met de toonaangevende toegangscontrole van Biosite, waardoor je bijvoorbeeld automatische deuren kunt aansturen. Denk aan het automatisch vrijgeven van de tourniquet bij alarmactivering voor snellere evacuatie.

Gebruiksvriendelijk & innovatief

Het systeem is eenvoudig en uitermate gebruiksvriendelijk. Programmeren of opnieuw configureren gaat snel en gemakkelijk. Omdat het systeem bestaat uit een basisstation met onderling verbonden units kan het systeem worden aangepast aan grootte en de behoeften van elke locatie. Dit is ideaal voor veiligheidsoplossingen op een tijdelijke locatie of project.

Door de zoneringsfunctie (tot maar liefst acht zones) is er maar één basisstation nodig waardoor de kosten lager zijn en de werking optimaal blijft.

Het multifunctionele systeem overtreft de wettelijke vereisten en biedt standaard tal van extra functies. Zoals de innovatieve integriteitscontrole functie. Deze test automatisch of alle units werken, zonder handmatige controle. De geïntegreerde evacuatieknop is om de veiligheid te maximaliseren en overlast tot een minimum te beperken.

Biosite maakt gebruik van innovatieve draadloze mesh-netwerktechnologie. Dit zorgt voor een sterkere verbinding en een groter radiobereik. Het systeem gebruikt een andere frequentie dan veel andere systemen waardoor het Biosite-systeem minder gevoelig is voor storingen.

EgroService Mobile security Biosite draadloos brandmeld systeem
EgroService Mobile security Biosite draadloos brandmeld systeem 2

Veiligheid & duurzaamheid

Voor extra veiligheid is er een EHBO-alarm ingebouwd in elke handbrandmelder. Met een onderscheidende melding en toon. Daarnaast biedt het systeem een betrouwbare gecontroleerde verbinding voor stille tests, alarmactivering en systeemcontroles.

Een batterijlevensduur van minimaal drie jaar betekent dat de handbrandmelders zijn ontworpen om op meerdere locaties te worden hergebruikt voor extra flexibiliteit en waarde.

Alle voordelen van ons innovatieve brandmeld- en evacuatiesysteem overzichtelijk op een rijtje?

Download onderstaand de productsheet.

Download extra informatie:

Productsheet Brandmeld- & evacuatiesysteem

Pdf File

Benieuwd wat we voor jouw terrein kunnen betekenen?

Neem dan contact op met onze experts voor een vrijblijvend advies.

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten