Over ons

Wij staan voor veiligheid: Terreinbeveiliging en toegangscontrole 

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij specialist in het ontwikkelen en realiseren van complete systemen. Ons doel is om de wereld een veiligere plek te maken: om in te wonen en in te werken. Hart voor techniek en vakmanschap staan bij ons voorop. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, op de meest uiteenlopende locatie. Op zoek naar veiligheid en kwaliteit? EgroService is jouw volwaardige partner!

EgroService is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van volledige beveiligings- en toegangssystemen. Zowel nationaal als internationaal. We werken samen met professionele beveiligingsinstallateurs. Onze uitgebreide kennis van de techniek, engineering en begeleiding die bij beveiligingsprojecten komt kijken maakt ons een volwaardige partner op het gebied van veiligheid. Onder beveiliging verstaan wij dan ook een breed scala van diensten, inclusief brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en het managen van al deze veiligheidssystemen. Eigenlijk een heel compleet pakket. Niet meer dan logisch, want wij vinden het belangrijk om altijd een juiste oplossing te kunnen bieden voor ieder beveiligingsproject.

 

Wat kunnen wij voor een bedrijf of eigendom betekenen?

EgroService levert producten en systemen die optimale veiligheid en toegang waarborgen. Wij ontwerpen en ontwikkelen uitgaande van wat er al op een locatie aanwezig is én wat er nog moet komen. Passend bij elk risicoprofiel en grootte van de locatie of het object. Ook met de wensen op het gebied van beveiligingseisen en de complexiteit van de nodige systemen houden wij rekening. En vooral: wij zorgen voor beheersing van dat systeem. Meedenken in oplossingen voor toegang en beveiliging is dé kracht van onze mensen.

 

Onze beloftes

Wij zorgen voor een totaaloplossing op maat

Wij zijn een gedreven club mensen met hart voor techniek en vakmanschap. Flexibiliteit en creativiteit zijn onze kernwoorden. De kracht van ons bedrijf zit in onze innovatieve denk- en werkwijze op het gebied van advies en installatie van al onze systemen. Met onze vakkundige monteurs zorgen wij voor uitstekende service en onderhoud.
Wij werken internationaal, met de focus op Nederland, voor zowel bedrijven, overheid als particulieren. Wij vinden het belangrijk de juiste totaaloplossing te bieden, passend bij jouw wensen.

Door hoogwaardige en betrouwbare beveiliging wil EgroService van de wereld een veilige plek maken om te wonen en te werken!

Wij werken enkel met topproducten

Om veiligheid te kunnen waarborgen, vinden wij het belangrijk om enkel te werken met toonaangevende merken die de meest hoogstaande technische middelen en mogelijkheden bieden. Samenwerken in een vroeg stadium van de ontwikkeling van systemen zorgt voor een continue stroom van innovaties. Hier zijn we trots op en zorgt ervoor dat wij vierkant achter onze producten kunnen staan!

 

EgroService in het kort:

betrouwbaar

gedreven club mensen

flexibel

creatief en innovatief

vakmensen

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten