Camerasystemen

Of er een geheel terrein of slechts het kenteken van een bezoekend voertuig gevisualiseerd moet worden, voor beide wensen heeft EgroService een passende oplossing.

 

Camerabeveiliging is een actueel begrip in ons land en vrijwel iedere inwoner komt regelmatig bewakingscamera’s tegen. EgroService adviseert, levert, installeert en onderhoudt diverse veiligheidsproducten van toonaangevende leveranciers zodat voor iedere situatie een optimale oplossing kan worden gevonden.

De visie van EgroService is dat beveiligingsoplossingen gebaseerd moeten zijn op een goede analyse van problemen. Techniek op zich biedt namelijk geen garanties voor goede resultaten. Het ontwerp moet bij voorkeur vooraf aantoonbaar, aan een aantal criteria voldoen. Wat moet een camera bijvoorbeeld registreren? En wat moet worden opgenomen? Daarnaast moeten alle relevante beheers aspecten moeten hierbij de aandacht krijgen. Dit alles binnen de kaders van de Wet bescherming persoonsgegevens of de Wet persoonsregistraties.

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten