Hekwerk

Hekwerken kunnen op de meest uiteenlopende plekken staan en om allerlei redenen nodig zijn. Het plaatsen van hekwerk vraagt dan ook veel kennis en kunde binnen het vakgebied. EgroService wil op iedere locatie een passende oplossing kunnen bieden. Dit betekent dat we soms de ondersteuning van derden inschakelen. Bij het plaatsen van een hekwerk komt namelijk meer kijken dan alleen maar ‘palen slaan’. Denk aan het grondwerk, straatwerk, betonwerk, ijzerwerk, transport en bovenal goede communicatie.

Flexibiliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Waar een ander stopt gaan wij verder. Hekwerken van EgroService bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling. Wij beschikken over een uitgebreid programma van hekken en poorten voor elk budget en iedere stijl. Bovendien besteden we veel aandacht aan het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe beveiligende en tegelijk uitnodigende systemen.

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten