Video Content Analyse

EgroService_Davantis_video_analytics3

Video Content Analyse (VCA) van Davantis

De laatste jaren wordt er steeds meer gebruik gemaakt van Video Content Analyse (kortweg VCA). Dat is ook niet gek, want het is een hele slimme manier van beveiligen waarbij videobeelden van gebeurtenissen automatisch worden geanalyseerd. Met video content analyse wordt, zonder menselijke handeling, informatie verzameld in de vorm van camerabeelden. Bij verdacht gedrag van een persoon, volg een alarmmelding waarop actie kan worden ondernomen.

 

Video Content Analyse kent vele toepassingen

Video Content Analyse wordt toegepast binnen verschillende beveiligingsoplossingen zoals objectbeveiliging, inbraakdetectie, kentekenherkenning, gezichtsherkenning en het tellen van personen. Een andere toepassing is de tailgating filter, dat aangeeft wanneer meerdere objecten binnen een vooraf bepaalde tijdspanne een denkbeeldige lijn of perimeter overschrijden.

Daarnaast kan een dwell filter worden ingezet. Daarmee worden personen of voertuigen gedetecteerd die langer dan een vooraf ingestelde tijdspanne binnen de perimeter blijven. Tenslotte kan object presence worden toegepast: objecten of personen die een vooraf gedefinieerde zone betreden, genereren dan een alarm.

 

EgroService is partner van Davantis

We kunnen nog veel meer vertellen over deze vormen van beveiliging, maar dat lichten we graag toe in een persoonlijke afspraak.

Bel of mail gerust om deze in te plannen!

EgroService_Davantis_video_analytics
EgroService_Davantis_video_analytics4
EgroService_Davantis_video_analytics2

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten