Gronddetectie

EgroService_Gronddetectie_Intrepid-MicroTrack

Gronddetectiesystemen worden toegepast waar andere systemen falen of bij projecten waarbij uit esthetisch oogpunt geen zichtbare systemen gewenst zijn.
Deze systemen hebben als groot voordeel dat ze onzichtbaar zijn voor indringers. Dat betekent dus meer tijd voor alarmopvolging dan bij zichtbare systemen. Door deze onzichtbaarheid, het is namelijk aangelegd onder gras of zand, waant de indringer zich nog ‘onbespied’ terwijl hij al lang is opgemerkt.

Meest betrouwbare detectiesysteem

Gronddetectiesystemen hebben ook het belangrijke kenmerk dat ze volledig onafhankelijk zijn van omgevings- en weersinvloeden. Daarom worden ze als de meest betrouwbare detectiesystemen voor het beveiligen van terreinen en perimeters beschouwd. Er is geen enkele manipulatie of sabotage mogelijk en ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij. De levensduur van dergelijke systemen kan meer dan 20 jaar zijn. Het is dan ook niet alleen een uiterst veilige, maar ook duurzame oplossing!

EgroService_Gronddetectie_Intrepid-MicroTrack-VIP

Download extra informatie:

Productsheet Gronddetectie

Pdf File

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten