Intratone

Intercom en toegangsbeheer zonder kabelgedoe?
SIMpel met de systemen van Intratone

Intratone is fabrikant van intercom- en toegangsbeheersystemen, gericht op appartementengebouwen maar ook bedrijven. Daarmee is het bedrijf actief op de markt waar ook woningcorporaties & VVE’s het meest vertegenwoordigd zijn. “Wij kunnen bedrijven en corporaties helpen met het nakomen van bijvoorbeeld prestatieafspraken met gemeenten, ook op het gebied van duurzaamheid en betaalbaar wonen en werken.”

Met Intratone bent u klaar voor duurzame toekomst

Intratone werkt met draadloze systemen en dat is uniek, zegt Michael Kennedy, Area Sales Manager bij Intratone Nederland. “Onze systemen hoeven alleen bij de deur voeding te hebben en kennen verder geen bedrading die door het gebouw loopt. In het geval van een appartementengebouw met zo’n tachtig bewoners, heb je het al
gauw over een paar kilometer aan kabel dat Intratone op deze manier uitspaart.”

“De systemen besparen zo niet alleen geld aan bekabeling, maar worden daarmee voor bedrijven en corporaties ook goedkoper om aan te schaffen.” Intratone helpt zo ook om prestatieafspraken na te komen, waarin onder meer zaken als duurzaamheid en betaalbaar wonen en werken zijn opgenomen. “Door de besparing op bekabeling en gebruik van plastic leveren onze systemen meteen winst op, zowel voor gebruikers als bedrijven als corporaties.”

De toepassingen van Intratone springen daarmee handig in op een behoefte in de markt. “Heel veel organisaties lopen tegen dezelfde problemen aan, zeker bij nieuwbouw of renovatie van panden die al dertig of veertig jaar oud zijn. Ga je dan weer investeren in toegangssystemen die eigenlijk niet bijdragen aan duurzaamheid of kies je voor de toekomst? Steeds meer organisaties kiezen voor dat laatste, mede ook omdat hun stakeholders en bewoners dat van hen verwachten.”

EgroService is al jaren officieel partner van de draadloze Intratone oplossingen voor advies, installatie en onderhoud!

Met Intratone bent u klaar voor duurzame toekomst

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten