Intratone

Intercom en toegangsbeheer zonder kabelgedoe?
Simpel met de systemen van Intratone!

EgroService is gespecialiseerd in oplossingen voor toegangsbeheer en intercomsystemen van Intratone. De systemen worden vooral toegepast bij appartementengebouwen en bedrijven. Om bedrijven, wooncorporaties en VvE’s te helpen met het nakomen van bijvoorbeeld prestatieafspraken met gemeenten, maar ook op het gebied van duurzaamheid en betaalbaar wonen.

Met Intratone bent u klaar voor een duurzame toekomst

Intratone werkt met draadloze systemen en dat is uniek. De systemen hoeven alleen bij de deur voeding te hebben en kennen verder geen bedrading die door het gebouw loopt. Op deze manier worden vele meters onnodige bekabeling bespaard. Niet alleen duurzamer, maar ook kostentechnisch een aantrekkelijke oplossing. Door de besparing op bekabeling en het gebruik van plastic leveren de systemen meteen winst op, zowel voor gebruikers als bedrijven en corporaties.

Beheer de toegang van uw poort of slagboom op afstand

De Intratone HF-ontvanger is de intuïtieve en probleemloze oplossing voor toegangsbeheer van slagbomen, speedgates of poorten. Met deze HF-ontvanger zorgt u ervoor dat uw eigendommen veilig en beschermd blijven.

EgroService is al jaren officieel partner van de draadloze Intratone oplossingen op het gebied van advies, installatie en onderhoud. Meer weten over deze bijzondere intercomsystemen of infodisplays?

Bel ons voor meer informatie of maak direct een afspraak!

Download extra informatie:

Productsheet Intratone Intercom

Pdf File

Productsheet Intratone HF mini ontvanger

Pdf File

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten