Intratone

Intercom en toegangsbeheer zonder kabelgedoe?
Simpel met de systemen van Intratone!

Intratone is fabrikant van intercom- en toegangsbeheersystemen, gericht op appartementengebouwen maar ook bedrijven. Daarmee is het bedrijf actief op de markt waarin woningcorporaties & VvE’s het meest vertegenwoordigd zijn. Intratone helpt bedrijven en corporaties met het nakomen van bijvoorbeeld prestatieafspraken met gemeenten, maar ook op het gebied van duurzaamheid en betaalbaar wonen.

Met Intratone ben je klaar voor een duurzame toekomst

Intratone werkt met draadloze systemen en dat is uniek. De systemen hoeven alleen bij de deur voeding te hebben en kennen verder geen bedrading die door het gebouw loopt. Op deze manier worden vele meters onnodige bekabeling bespaard. Niet alleen duurzamer, maar ook kostentechnisch een aantrekkelijke oplossing. Door de besparing op bekabeling en het gebruik van plastic leveren de systemen meteen winst op, zowel voor gebruikers als bedrijven en corporaties.

EgroService is al jaren officieel partner van de draadloze Intratone oplossingen op het gebied van advies, installatie en onderhoud. Meer weten over deze bijzondere intercomsystemen of infodisplays?

Bel ons voor meer informatie of maak direct een afspraak!

Download extra informatie:

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten