Winguard

Fysieke Beveiligingsinformatie Management (PSIM) is een geavanceerd softwareplatform dat diverse afzonderlijke beveiligingssystemen integreert en beheert via een uniforme, uitgebreide gebruikersinterface. Met PSIM+ software, zoals gedefinieerd door WinGuard, gaan we verder dan de standaard mogelijkheden. We bieden een domeinoverschrijdende integratie van totale beveiliging, gebouwautomatisering en communicatietechnologie. In vergelijking met traditionele PSIM-oplossingen bieden wij ook integratie met hoger gelegen “Mission Control” systemen.

WinGuard verzamelt meldingen van diverse beveiligings- en informatiesystemen en presenteert deze op een intelligente manier aan de gebruiker. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om situaties te identificeren. Met behulp van dynamische workflows en geautomatiseerde acties wordt de gebruiker volgens de geldende richtlijnen door het juiste afhandelprotocol geleid, wat zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde aanpak van beveiligingsmeldingen.

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten