Dubbel Staafmat Hekwerk

Het staafmathekwerk is stabiel en bij uitstek vandaalbestendig. De dubbele horizontale en verticale staaldraden vormen een kwalitatief hoogwaardig geheel.

De maaswijdte van 50 bij 200 mm maakt overklimmen vrijwel onmogelijk. Matten tot en met 140 cm hoog zijn standaard uitgevoerd zonder stekeinden. De staafmatten vanaf 163 cm hoog zijn wel uitgevoerd met stekeinden waardoor de mat een nog hogere beveiligingswaarde krijgt.

De staafmat met draden van 8/6/8 mm is robuust en vandaalbestendig en is geschikt voor zwaardere toepassingen zoals het beveiligen van haventerreinen of high-risk projecten. Deze mat is galvanisch verzinkt.

Het kiezen voor de geschikte mat is compleet afhankelijk van de toepassing waar deze voor gebruikt wordt. Door de snelle ontwikkeling en verbetering van de galvanische matten wordt er meer en meer gekozen voor dit hekwerk. De prijs/kwaliteitsverhouding is ook uitstekend. Daarnaast heeft de mat een buitengewoon glad oppervlak.

De staafmat kan worden geleverd met verschillende staanders en montagesystemen. Voor ieder terrein en toepassing is er een passend montagesysteem dat voldoet aan de gestelde veiligheidseisen. Het resultaat is zowel fraai als functioneel!

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten