NSC brandmeldcentrales

Wij zijn trotse leverancier van de NSC-brandmeldcentrales. NSC onderscheidt zich binnen de markt met een uitstekende kwaliteit en hoogstaande service. Het Duitse bedrijf levert complete brandmeldcentrales met bijbehorende randapparatuur, die met de grootste zorgvuldigheid samen worden gesteld én getest voordat ze bij de klant worden geleverd.

Complexe beveiligingsvraagstukken die net iets meer aandacht vragen? NSC denkt mee en draagt technische oplossingen waar je echt mee geholpen bent. Uiteraard bieden wij de technische support en producttrainingen die nodig zijn om met deze producten te werken.

EgroService levert niet alleen de NSC-centrales in Nederland, wij verzorgen ook het inbedrijfstellen en onderhouden van de installaties. Daarnaast leveren en monteren we alle bijbehorende componenten zoals detectoren, signaalgevers, rookaanzuigsystemen, beamdetectie en thermische kabel detectie om een brandmeldinstallatie volledig samen te stellen. Daarin werken wij met onder andere Hochiki, Apollo, Stratos, Xtralis, FFE en Listec. Stuk voor stuk merken waar wij vierkant achter staan en ultieme veiligheid garanderen!

Neem contact op:

BEL NAAR: +31 (0)78 693 03 32

Een terrein dat beveiligd moet worden?

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om alle wensen te bespreken en geven dan ook altijd een uitgebreid advies op maat.

Maak snel een afspraak, we ontmoeten je graag!

x

Producten en diensten